Yritykseni liikeidea, LIVEstream

Yritetään yhdessä -hanke järjestää pohjoiskarjalaisille nuorten yrittäjyysvalmennusryhmille intensiivikurssin yrityksen liikeideasta. Konsultti EIJA LAMPIO vetää hankeen valmennusryhmille kahden tunnin  session aiheesta ’Yritystoiminnan ideointi ja mistä lähteä liikkeelle’ (& vastauksia käytännön kysymyksiin + sparrausta)

Yrittäjyysvalmennusryhmät tapaavat Joensuussa, Yrityskeidas Gartanon tiloissa (Siltakatu 20 A 31) ke 1.2. klo 16-18.

Valmennustapaaminen myös livestriimataan (linkki: livestream) ja striimaus tallennetaan verkkoon ja se on katsottavissa myöhemmin hankkeen verkkosivujen kautta, www.yritetaanyhdessa.humak.fi/videot.

Toivomuksena on, että jokainen tapahtumaan osallistuja kirjoittaa etukäteen 4H-yrityksestään lyhyen kuvauksen, jossa esim. ranskalaisin viivoin kertoo yrityksensä toimintaidean tärkeimmät asiat. Huom. ne nuoret, jotka miettivät oikean yrityksen perustamista, voivat lähettää ideapaperinsa etukäteen Krisselle eli Kristiina Vesamalle, kristiina.vesama@humak.fi

Eija Lampio on joensuulainen pitkän linjan yrittäjä ja hän on tehnyt pitkään mm. yritysmentorointia. Asiasta kiinnostuneet voivat lukea lisätietoa Eijan blogista:

https://eijalampio.wordpress.com/